Nieuws

APK group neemt Ageres group over

APK Group, met hoofdzetel in Overpelt, heeft Ageres group uit Malle overgenomen. Ageres group bestaat uit ATN, AS en Ageres en is actief in de sector van de telecom, security zo ook in de projectontwikkeling en renovatie. De overname is afgelopen vrijdag afgerond met bemiddeling van Winx Daelmakers.

“Door de overname kan Ageres group zich sterker profileren en gebruik maken van de synergiemogelijkheden met de bedrijven uit de APK Group op het gebied van telecom en bouw”, zegt het bedrijf in een mededeling. “De overname creëert tegelijk een groeipotentieel en verdere ontwikkelingsmogelijkheden voor de circa 90 medewerkers van de Ageres group.”

Goede match
Volgens Paul Kerkhofs, CEO en eigenaar van APK Group, beoogt APK Group met deze overname haar multidisciplinaire dienstverlening uit te breiden. APK ziet een goede match met Ageres in het bijzonder door de betrokkenheid en deskundigheid van de medewerkers.

APK Group is een multidisciplinaire infrastructuuraannemer voor telecom, nutsvoorzieningen en (wegen)bouw. Zij heeft bedrijven in België en Nederland met ca. 1000 werknemers in dienst.


Inrichting para-medische kabinetten

Ageres Solutions stond mee achter de inrichting van een para-medische praktijk. De kabinetten kregen allemaal een eigen invulling: tandartspraktijk, ruimte voor kinesist therapie, podoloog, ….

De eigenaar stond erop dat de verschillende kabinetten toch ook een eenheid zouden uitstralen . Daarom werd er gewerkt met modulaire elementen die in elk kabinet volgens het zelfde principe opgebouwd werden, maar ook aangepast kunnen worden naar de wens van de eindgebruiker. Een accent werd er telkens gelegd door het kleurgebruik doorheen het kabinet.

 


Inrichting praktijk dermatoloog

In het nieuwbouwproject ‘ Rozenhof’ te ’s Gravenwezel stond Ageres Solutions in voor de inrichting van een praktijkruimte van een dermatoloog.

De klant kocht bij Ageres een casco-praktijkruimte. Ageres zorgde met zijn met zorg geselecteerde onderaannemers voor een afwerking van A tot Z . Bij deze onderaannemers mochten de partners van de group Ageres niet ontbreken.

ATN zorgde voor een alarminstallatie en was verantwoordelijk voor de intercom die gestuurd wordt over IP.
De verwarming en plaatsing van het sanitair gebeurde door Adis.
Het aandeel van Ageres Solutions was het grootst, daar het pakket binneninrichting volledig door hen is uitgevoerd. Dit van plaatsen wanden voor opsplitsing van de kabinetten, maken van binnenschrijnwerk op maat in de verschillende kabinetten tot produceren en plaatsen van bureau’s. Voor foto’s van de inrichting: klik hier.

Na de tussenkomst van de Ageres group aan de verbouwing van de gewrichtsklinkiek te Deurne vorige zomer, kunnen we spreken van een medische- en paramedische golf, want na de voltooiing van deze praktijkruimte is het momenteel  bij de verschillende partners van de Ageres group alle hens aan dek om de oplevering van een groepspraktijk voor medische- en paramedische kabinetten in Westmalle binnenkort rond te krijgen.


Inrichting duplex-appartement

Een appartement uit het nieuwbouwproject te Kasteeldreef werd  ingericht met meubels  op maat en naar wens van de eindklant.

Het betreft hier een duplexappartement met verschillende schuine dakvlakken. Door enkele kasten strategisch te plaatsen worden deze schuine hoeken optimaal benut als opbergruimte.

De hoofdslaapkamer is voorzien van volledig afsluitbare walk-inn, ruime commode, bureau op maat met kastenwand en een hoofdeinde voor het bed, met bijpassende nachtkastjes. Dit alles in 1 kleur, zodat het samen 1 geheel vormt.

Het volledige resultaat van deze werken kan u hier bekijken.

 


Te koop: Kantenaanlijmmachine

Om ruimte vrij te maken om ons eigen machinepark te kunnen vernieuwen  bieden wij onze kantenaanlijmmachine te koop aan.

 

Technische kenmerken:

– bediening bovenaan op ooghoogte

– machine met Streckensturing voor de lijmopbreng

– manuele verstelling van de drukbrug in rollenuitvoering

– volautomatisch kantenmagazijn 1901

– patronen lijmopbrengsysteem type 1906 met automatische lijmhoogte gekoppeld aan de brug

– drukzone met 3 aandrukrollen 1913

– hoog frequent combi freesaggregaat 1942 M  voor recht/schuin/raduisfresen

– 2 hoog frequent kapzagen: pneumatisch schuin instelbaar

– portaal schraapaggregaat voor PVC/ABS

– polierborstels

– vlakschraapaggregaat

– uitschuifbaar werkstukondersteuning

 

Voor meer info: geert.van.looy@ageres.be

20141120_082445  20141120_082514 20141120_082321 20141120_082330 20141120_082400 20141120_082420 20141120_082452 20141120_082433

Oplevering Gewrichtskliniek te Berchem

Totaalverbouwing met strakke deadline uitgevoerd door hechte samenwerking van de Ageres Group.

In een appartementsgebouw te Berchem werd een gelijkvloers kantoor omgebouwd naar een praktijkruimte voor een associatie van orthopedische chirurgen.

De ontmanteling van het kantoor gebeurde door Ageres. Heel de binnenafwerking was voor rekening van Ageres Solutions, in een eerste fase ging dit vooral over gyproc wanden en binnendeuren. Bij de verdere afwerking kwamen onze arbeiders nog eens terug voor het plaatsen van houten plinten en voor het plaatsen van binnenmeubilair op maat.
Het meubilair (inkombalie, verschillende bureau’s, kasten op maat, … ) werden allen door ons ontworpen en in ons atelier vervaardigd.
De verschillende kabinetten moesten voorzien worden van lavabo’s, deze werden verwerkt in de maatkasten en geplaatst door Adis. Voor de plaatsing van een alarminstallatie en de aansluiting van de data kon er gerekend worden op ATN.
De laatste loodjes waren voor de schilders van Ageres Solutions die de volledige praktijk hebben geschilderd. Er werd hier gekozen om de hoofdkleur van het logo ook in de praktijk zelf te laten terugkomen, wat zorgt voor een uitnodigend gevoel.

Kortom een staaltje van een goede samenwerking tussen Ageres, Ageres Solutions, Adis bvba en ATN.

Benieuwd naar het resultaat: klik hier