Ageres websites > ATN > Nieuws

Nieuws

APK group neemt Ageres group over

APK Group, met hoofdzetel in Overpelt, heeft Ageres group uit Malle overgenomen. Ageres group bestaat uit ATN, AS en Ageres en is actief in de sector van de telecom, security zo ook in de projectontwikkeling en renovatie. De overname is afgelopen vrijdag afgerond met bemiddeling van Winx Daelmakers.

“Door de overname kan Ageres group zich sterker profileren en gebruik maken van de synergiemogelijkheden met de bedrijven uit de APK Group op het gebied van telecom en bouw”, zegt het bedrijf in een mededeling. “De overname creëert tegelijk een groeipotentieel en verdere ontwikkelingsmogelijkheden voor de circa 90 medewerkers van de Ageres group.”

Goede match
Volgens Paul Kerkhofs, CEO en eigenaar van APK Group, beoogt APK Group met deze overname haar multidisciplinaire dienstverlening uit te breiden. APK ziet een goede match met Ageres in het bijzonder door de betrokkenheid en deskundigheid van de medewerkers.

APK Group is een multidisciplinaire infrastructuuraannemer voor telecom, nutsvoorzieningen en (wegen)bouw. Zij heeft bedrijven in België en Nederland met ca. 1000 werknemers in dienst.


BA5

Op vrijdag 17 oktober vond er in de lokalen van ATN, voor enkele van onze werknemers, een opleiding BA5 plaats. Deze opleiding is specifiek voor arbeiders die tijdens hun werkzaamheden blootgesteld worden aan de gevaren van elektriciteit bv. voor werken onder hoogspanning.  De opleiding beantwoordt aan de wettelijke vereisten opgelegd door art. 47 van het AREI.

Onze techniekers worden op deze manier opgeleid om gevaren te kunnen inschatten en ze alzo te voorkomen.

ATN  zorgt regelmatig voor interne en externe opleidingen. Op deze manier voorzien we onze mensen steeds van de nodige technische kennis. Onze klanten kunnen rekenen op goed opgeleide techniekers met speciale aandacht voor veiligheid.

DSC01689 DSC01687

Vol orderboek voor Ageres Group – oktober 2014

De Ageres Group doet het uitstekend. Het orderboek van de projectontwikkelaar zit helemaal vol. De kleine start-up van Luc Van Looy en Koen Govaerts is vandaag uitgegroeid tot een volwaardige groep die totaalverbouwing met strakke deadlines aanpakt.

17 jaar geleden begonnen Luc Van Looy en Koen Govaerts in de ruwbouw waar ze tevens de nieuwste ontwikkelingen in de glasvezelbekabeling in integreerden. Hun bedrijf uit Malle nam een razendsnelle start en breidde zijn actieradius geleidelijk aan uit over de hele brede regio. Vandaag is het bedrijf uitgebouwd tot een groep met daarin vier afzonderlijke bedrijven die elk voor zich een deel van de opdrachten naar zich toehalen. Ageres Bouw neemt de ruwbouw voor zijn rekening, ATN bestuurder Bart Boden doet de telecom, Adis het sanitair en Ageres Solutions de verbouwingswerken met schrijnwerkerij en schilder

“Vandaag werken we op verschillende werven tegelijk”, zegt bestuurder Geert Van Looy. “We zijn aan de slag in Ekeren, Wommelgem, Halle… We starten een nieuw project op in Westmalle. Het loopt goed, inderdaad.”

 

Een perfect voorbeeld van wat de Ageres group aankan is de ombouw van een gelijkvloers kantoor naar een praktijkruimte voor een associatie van orthopedische chirurgen in Berchem..
De ontmanteling van het kantoor gebeurde door Ageres. Heel de binnenafwerking was voor rekening van Ageres Solutions, in een eerste fase ging dit vooral over gyproc wanden en binnendeuren. Bij de verdere afwerking kwamen de arbeiders nog eens terug voor het plaatsen van houten plinten en voor het plaatsen van binnenmeubilair op maat. Het meubilair (inkombalie, verschillende bureau’s, kasten op maat, … ) werd ontworpen en vervaardigd in het eigen atelier..
De verschillende kabinetten moesten voorzien worden van lavabo’s, deze werden verwerkt in de maatkasten en geplaatst door Adis. Voor de plaatsing van een alarminstallatie en de aansluiting van de data kon er gerekend worden op ATN.
De laatste loodjes waren voor de schilders van Ageres Solutions die de volledige praktijk hebben geschilderd.

De Ageres Group stelt zo’n 70 mensen te werk.


Group Ageres sponsor van het BKCP – Powerplus Cyclocross team van 2014 – 2015

De Group Ageres is sponsor van het BKCP – Powerplus Cyclocross team.  Op 10 september 2014 werden de teams voorgesteld die meedoen voor het seizoen 2014 -2015. De bestuurder van atn, Dhr Bart Boden was aanwezig tijdens de voorstelling van het team. Gedurende de wedstrijd periode nodigen wij onze klanten uit om eens kennis te maken met het Cyclocross team van BKCP en te genieten van een spannende wedstrijd!


Oplevering Gewrichtskliniek te Berchem – september 2014

Totaalverbouwing met strakke deadline uitgevoerd door hechte samenwerking van de Ageres Group.

In een appartementsgebouw te Berchem werd een gelijkvloers kantoor omgebouwd naar een praktijkruimte voor een associatie van orthopedische chirurgen.
De ontmanteling van het kantoor gebeurde door Ageres. Heel de binnenafwerking was voor rekening van Ageres Solutions, in een eerste fase ging dit vooral over gyproc wanden en binnendeuren.

Bij de verdere afwerking kwamen onze arbeiders nog eens terug voor het plaatsen van houten plinten en voor het plaatsen van binnenmeubilair op maat.
Het meubilair (inkombalie, verschillende bureau’s, kasten op maat, … ) werden allen door ons ontworpen en in ons atelier vervaardigd.
De verschillende kabinetten moesten voorzien worden van lavabo’s, deze werden verwerkt in de maatkasten en geplaatst door Adis.

Voor de plaatsing van een alarminstallatie en de aansluiting van de data kon er gerekend worden op ATN.
De laatste loodjes waren voor de schilders van Ageres Solutions die de volledige praktijk hebben geschilderd.

Er werd hier gekozen om de hoofdkleur van het logo ook in de praktijk zelf te laten terugkomen, wat zorgt voor een uitnodigend gevoel.
Kortom een staaltje van een goede samenwerking tussen Ageres, Ageres Solutions, Adis bvba en ATN.

Gewrichtskliniek te Berchem

Gewrichtskliniek te Berchem


Welkom

Wij heten u van harte welkom op onze nieuwe website.

Het hele ontwerp, structuur en inhoud kreeg een grondige make-over. Er is ook een nieuwsrubriek toegevoegd waarin we regelmatig nieuws over onze projecten en activiteiten zullen posten. Om op de hoogte te blijven  surf je best regelmatig langs onze website.

 


Staff party may – 2014

On Friday, May 9th, there was a staff party organized by the directors of Ageres and ATN. There was also the announcement of our new reorganization proclaimed, even the logos got a new look ATN is now a part of the Ageres Group together with Ageres construction, Adis plumbing and Ageres solutions (electricitians, painters, carpenters)