Ageres > Activiteiten

Activiteiten

Vastgoed projecten

Sinds enkele jaren is Ageres actief als project-ontwikkelaar van zowel appartementsgebouwen als woningen. Wij besteden veel aandacht aan de juiste locatie en de gepaste architectuur. Onze kwaliteit begint bij het zoeken naar de bouwgrond. U bespreekt de bouwtechnische zaken rechtstreeks met Ageres nv, U hebt één aanspreekpunt, geen plaats voor misverstanden en slechte communicatie.

Doordat er met “stelposten” wordt gewerkt, heeft u binnen een bepaald budget de vrijheid om uw woning of appartement naar eigen wens en smaak af te werken.

U koopt rechtstreeks van de aannemer, een binnenweg die kan tellen.

Nieuwbouw

U bepaalt zelf de inhoud van onze opdracht. Wij maken voor U een vrijblijvende offerte voor gehele of gedeeltelijke aanneming. Kwaliteit, snelheid en veiligheid zijn daarbij inbegrepen.

Maar U kan ons ook inschakelen vanaf het moment dat het idee “bouwen” in uw hoofd speelt. Wij kiezen met U een “(aan)gepaste” architect en zorgen vanaf het begin voor een vlotte vooruitgang.

Ervaring en goede samenwerking zijn hierbij onze belangrijke troeven. Het totaalpakket bespaart niet alleen (nodeloze) kosten, maar ook tijd en zorgen.

Als u een kijkje neemt bij onze referenties zal U zien dat wij thuis zijn in alle bouwstijlen: landelijk, modern, …

Verbouwing

Wij weten beter dan wie dan ook dat een korte uitvoeringstermijn primeert, evenwel zonder toevoegingen op het gebied van kwaliteit en design.

Een goede voorbereiding en een perfecte werfcoördinatie zijn hierbij de sleutelwoorden voor de juiste benadering en werkwijze.

Doordat we de verscheidene vakmensen in eigen huis hebben, kunnen we tegemoet komen aan de specifieke wensen van de meest veeleisende klanten.

Ons werkterrein varieert van keukens en badkamers tot winkels, kantoren en kleine- en grote woningen.

Aanbestedingen

Ageres beschikt over een erkenning in klasse 6, meer specifiek klasse 6D, 6D1, 3E en 3G. Deze erkenning geeft ons de mogelijkheid om deel te nemen aan aanbestedingen van overheidsopdrachten. Regelmatig komen wij hier als ‘winnaar’ uit de brievenbus.

Overheidsinstellingen waar wij in het verleden al vaak voor gewerkt hebben zijn:  sociale huisvestigingsmaatschappijen: De Ideale Woning uit Berchem & De Ark uit Turnhout.