Ageres websites > Adis > Activiteiten

Activiteiten

Sanitair

Aan de inrichting van een badkamer wordt steeds meer aandacht besteed. Bijzondere meubels zijn daar een deel van. Met al onze jaren ervaring zorgen wij ervoor, dat al deze meubels volgens de regels geplaatst worden.

Wij geven u graag advies in het zoeken naar een juist geheel.

Centrale verwarming

We verkopen en plaatsen producten met kennis van zaken.  Adis beschikt ook over een kwaliteitslabel Cerga, dit biedt u de zekerheid dat wij u eventuele centrale verwarming op aardgas professioneel uitvoeren.

De materialen voor een centrale verwarming worden gekozen op basis van jarenlange ervaring. Een goede werking in combinatie met een zuinig energieverbruik en correcte montage komt tenslotte iedereen ten goede!

U kan bij ons terecht voor traditionele centrale verwarming en vloerverwarming.

Zonneboilers

Gratis warm water door de zon: het kan! De zonneboiler produceert warm water met behulp van zonne-energie. U kunt op een eenvoudige, milieuvriendelijke manier een groot deel van het warm water aanmaken door gebruik te maken van zonnewarmte. Om de zonnestraling op te vangen, wordt op het dak van de woning een zonnecollector gemonteerd. De zonnecollector bevat een vloeistof die door het zonlicht wordt verwarmd. Die vloeistof geeft zijn warmt af aan het koude leidingwater in de boiler. ’s Zomers verwarmt de zonneboiler voldoende water op tot comforttemperatuur. In de winter of op minder zonnige dagen is een bijverwarming noodzakelijk.